Συντάξεις Απριλίου: Οι πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ - Πότε θα δείτε λεφτά

Συντάξεις Απριλίου: Οι πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ - Πότε θα δείτε λεφτά

Συντάξεις: Πότε θα δουν τις συντάξεις Απριλίου οι συνταξιούχοι στους λογαριασμούς τους - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

Σήμερα η μεγάλη μάχη για χιλιάδες συνταξιούχους, καθώς σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου, οι πρώτοι που θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους είναι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι οποίοι, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα πληρωθούν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα γίνει η καταβολή και των κύριων αλλά και των επικουρικών συντάξεων.

Ακολουθούν αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο:

- Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

- Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest