Ωράριο καταστημάτων: Μέχρι τι ώρα ψωνίζουμε σε IKEA, Attica - Τι ισχύει για τα Jumbo

Ωράριο καταστημάτων: Μέχρι τι ώρα ψωνίζουμε σε IKEA, Attica - Τι ισχύει για τα Jumbo

Lockdown: Μετά την άρση του πλαφόν των 20 ατόμων που μπορούν να βρίσκονται εντός των καταστημάτων την οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τα καταστήματα IKEA προχωρούν στην εφαρμογή και της μεθόδου click inside και στα μεγάλα τους καταστήματα, σε Αττική, Θεσσαλία και Ιωάννινα - Πώς θα λειτουργούν Jumbo - Attica

Tο click inside, λόγω του συγκεκριμένου περιορισμού που ίσχυε την περασμένη εβδομάδα, να βρίσκονται δηλαδή μόνο 20 άτομα που μπορούν να ψωνίζουν ταυτόχρονα με ραντεβού μέσα στο κατάστημα ανεξαρτήτως τμ του χώρου, προβλημάτιζε τις μεγάλες αλυσίδες καθώς εκτιμούσαν ότι είναι ασύμφορο να ανοίξουν τις πόρτες τους.

H ΙΚΕΑ είχε προχωρήσει στην απόφαση να λειτουργήσει με click away στα μεγάλα της καταστήματα και να εφαρμόσει το click inside μόνο στο μίνι ΙΚΕΑ στον Πειραιά.

Πλέον σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά το όριο του αριθμού των πελατών διαμορφώνεται από τη Δευτέρα ως εξής:

Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τ.μ, ισχύει το ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και για επιφάνειες άνω των 500 τ.μ, για κάθε 100 τ.μ πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης επιπρόσθετα,

Έτσι και μετά την άρση του περιορισμού η αλυσίδα ΙΚΕΑ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 13 Απριλίου οι αγορές θα γίνονται και με click inside και στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Κηφισός, ΙΚΕΑ Θεσσαλία & ΙΚΕΑ Ιωάννινα, ενώ με click away λειτουργείο από τη Δευτέρα το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη λόγω των μέτρων που ισχύουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Εξαιτίας του περιορισμού και άλλες εταιρείες είχαν αποφασίσει να τροποποιήσουν τη λειτουργία τους, όπως για παράδειγμα το Attica στο κέντρο της Αθήνας που είχε ανοίξει μόνο το ισόγειο του πολυκαταστήματος.

Έτσι τα Attica λειτουργούν πλέον και στους έξι ορόφους.

Τα Jumbo λειτουργούν κανονικά με click inside, με τους πελάτες να επισκέπτονται το κατάστημα για μισή ώρα.

Το ωράριο καταστημάτων

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο, προβλέπεται προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, από Δευτέρα έως Σάββατο.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest