Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μέχρι τι ώρα στέλνουμε SMS 6 στο 13033 σήμερα, Κυριακή

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μέχρι τι ώρα στέλνουμε SMS 6 στο 13033 σήμερα, Κυριακή

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κυριακή σήμερα και η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο επιτρέπεται με SMS 6 στο 13033.

Η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο επιτρέπεται σήμερα με SMS 6 στο 13033. Όπως συμβαίνει τα τελευταία Σαββατοκύριακα οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν για άθληση εκτός Δήμο.

Για σούπερ μάρκετ - τα μικρά τα οποία είναι σήμερα ανοιχτά και τα περίπτερα - παραμένουν οι περιορισμοί εντός Δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι.

Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

  • Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή εμβολιασμό COVID-19, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
  • Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους, μόνο εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία.
  • Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή, μόνο εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία.
  • Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.
  • Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  • Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά τρία άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Μέχρι τι ώρα κυκλοφορούμε σήμερα

Μέχρι τις 21:00 το βράδυ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι δραστηριότητες των πολιτών καθώς η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει σε ισχύ, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Του μέτρου εξαιρούνται οι εργαζόμενοι τις ώρες του «απαγορευτικού» και όσοι πρέπει να μετακινηθούν για επείγοντες λόγους (π.χ. για λόγους υγείας), περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών, σε περίπτωση ελέγχου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest