Ωράριο καταστημάτων - σούπερ μάρκετ Κυριακή (09/05) - Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά

Ωράριο καταστημάτων - σούπερ μάρκετ Κυριακή (09/05) - Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Με εκπτώσεις λειτουργούν και την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά θα είναι κομμωτήρια και σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα καταστήματα λόγω των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια και υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ.

Το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι από τις 11:00 έως τις 18:00. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Για τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν SMS με κωδικό 2 στο 13033. Οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα αφού πρώτα κλείσουν ραντεβού καθώς εφαρμόζεται ο τρόπος του click inside και του click away.

Για τη μετάβαση στο κατάστημα θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

SMS στο 13033 για κομμωτήριο

Για το κομμωτήριο η μετακίνηση γίνεται μετά από ραντεβού και με αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.