Ξεκινούν οι εκπτώσεις - Προσφορές «βόμβα» την Black Friday σε Κωτσόβολο, Γερμανό, Media Markt

Ξεκινούν οι εκπτώσεις - Προσφορές «βόμβα» την Black Friday σε Κωτσόβολο, Γερμανό, Media Markt

Μήνας εκπτώσεων και προσφορών ο Νοέμβριο, με τους καταναλωτές να βγαίνουν σε καταστήματα για ψώνια τόσο από την Δευτέρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις, όσο και την Black Friday για απίθανες προσφορές.

Μήνας εκπτώσεων είναι ο Νοέμβριος και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε οικονομικές τιμές. Τον ίδιο μήνα θα έχουμε και την Black Friday όπως και τη Cyber Monday.

Το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων θα διεξαχθεί από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021 και τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00' έως τις 18:00'.

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος στους καταναλωτές δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

Στις 26 Νοεμβρίου η Black Friday

H Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, oρίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (25/11). Έτσι, φέτος η Black Friday θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών ετοιμάζονται για σούπερ προσφορές όπως ο Κωτσόβολος, ο Γερμανός, τα Media Markt.