Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή - Πότε λειτουργούν τα μαγαζιά

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή - Πότε λειτουργούν τα μαγαζιά

Ποιες Κυριακές του Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα;

Ποιες Κυριακές θα παραμείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα; Ποιες θα είναι κλειστά και τι ισχύει για το εορταστικό ωράριο;

Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά τις Κυριακές 12 και 19 Δεκεμβρίου και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Εκείνες τις Κυριακές θα ισχύει και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Το λιανεμπόριο θα κινηθεί την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ορίζει τη χρήση μάσκας και τις αναγκαίες αποστάσεις. Στοίχημα αποτελεί η ασφαλής κίνηση στις αγορές με τον έλεγχο της πανδημίας.

Η εορταστική περίοδος ξεκινά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου κατά την οποία τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το λιανεμπόριο θα μείνει ανοιχτό την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 25-26/12 όπως και το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου. Επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 18:00 το απόγευμα και τις υπόλοιπες ημέρες έως τις 21:00 το βράδυ.