Εκπτώσεις 2022: Μεγάλες προσφορές από τις 2 Ιανουαρίου - Δείτε πού

Εκπτώσεις 2022: Μεγάλες προσφορές από τις 2 Ιανουαρίου - Δείτε πού

Εκπτώσεις 2022: Με το δεξί μπαίνει ο Ιανουάριος σε όσους σκέφτονται να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς ξεκίνησαν οι εκπτώσεις από το βράδυ του Σαββάτου.

Μεγάλες προσφορές στην εφαρμογή των Zara και από το πρωί της Δευτέρας σε όλα τα καταστήματα. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 30% και η ποικιλία των προσφερόμενων ειδών είναι τεράστια...

Το παράδειγμα ακολουθούν και άλλες μεγάλες αθλητικές αλυσίδες όπως τo Sneaker10 και από τις 3 του μηνός αναμένονται ακόμη περισσότερες προσφορές!

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος έχει επανειλημμένως αναφερθεί σε πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν από τους καταναλωτές, ώστε οι ίδιοι να μην πέσουν «θύματα των προσφορών».

  1. Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  2. Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  3. Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  4. Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  5. Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.