Αργία σήμερα: Αυτά τα μαγαζιά είναι ανοιχτά την Τρίτη

Αργία σήμερα: Αυτά τα μαγαζιά είναι ανοιχτά την Τρίτη

Νέες διευκρινίσεις για την αργία της Τρίτης - Ποιες επιχειρήσεις λειτουργούν 

Στην αργία της Τρίτης αναφέρθηκε εκ νέου ο Χρήστος Στυλιανίδης και στα μαγαζιά που θα παραμείνουν ανοιχτά. Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας ανέφερε καταρχήν ότι αύριο Αττική, Εύβοια, Βοιωτία Κυκλάδες, Κρήτη, Σποράδες και Δωδεκάνησα κηρύσσονται σε κατάσταση ειδικής προστασίας.

Έτσι αναστέλλονται οι λειτουργίες του δημοσίου εκτός των ΟΤΑ Α και Β βαθμού οι Ειδικές Δυνάμεις, οι δημόσιες δομές υγείας, τα ΜΜΜ και τα σώματα ασφαλείας.

Επίσης θα λειτουργούν τα καταστήματα τροφίμων και φαρμάκων, οι δομές Υγείας και τα πρατήρια υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι για τα σχολεία και στις περιοχές αυτές δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης (ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση), οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.