Σούπερ μάρκετ, καταστήματα: Ωράριο λειτουργίας σήμερα, Πέμπτη

Σούπερ μάρκετ, καταστήματα: Ωράριο λειτουργίας σήμερα, Πέμπτη

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, εκπαίδευση, σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Η κακοκαιρία «Ελπίς» αποχωρεί ωστόσο αφήνει πίσω της προβλήματα, ειδικότερα στην Περιφέρεια Αττικής και στην Κρήτη. Σε πολλούς δρόμους της πρωτεύουσας παραμένει δύσκολη η κυκλοφορία οχημάτων και η τροφοδοσία των καταστημάτων γίνεται με τεράστιες δυσκολίες.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε Αττική και Κρήτη, για την Πέμπτη (26/01) αλλά και για την Παρασκευή (27/01), προβλέπονται τα εξής:

  • Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν διά ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.
  • Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.
  • Την Πέμπτη υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.
  • Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.
  • Την Πέμπτη τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10:00 έως 18:00.
  • Την Πέμπτη, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).