Έκτακτο επίδομα: Πριν από το Πάσχα η «επιταγή ακρίβειας» - Σε ποιους θα δοθεί (vid)

Έκτακτο επίδομα: Πριν από το Πάσχα η «επιταγή ακρίβειας» - Σε ποιους θα δοθεί (vid)

Πριν από το Πάσχα θα δοθεί η «επιταγή ακρίβειας» στους δικαιούχους, όπως επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

«Η επιταγή θα δοθεί πλησίον του Πάσχα, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν οι δικαιούχοι της επιταγής θα είναι άνεργοι και συνταξιούχοι. «Είναι αυτοί που έχουν γενικά χαμηλό εισόδημα. Τους όρους θα τους εξειδικεύσει το υπουργείο Οικονομικών».

«Έχουμε αφήσει κανέναν μόνο πίσω όλα αυτά τα τρία χρόνια; Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ανέφερε «ελπίζουμε να επικρατήσει η ειρήνη στην Ουκρανία, να σταματήσει αυτό το πράγμα και να επανέλθει ο κόσμος στο φυσιολογικό του. Εάν αυτό δεν συμβεί θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να γίνει».

Στην ερώτηση εάν η επιταγή θα είναι 300 ευρώ με 400 ευρώ. «Δεν θα ήθελα να κάνω ανακοινώσεις. Γιατί εγώ δεν είμαι ρεπόρτερ είμαι υπουργός. Εάν το πω θα γραφτεί ότι είναι έτσι», απάντησε και πρόσθεσε ότι «θα είναι ένα ποσό που αντέχει ο προϋπολογισμός μας και που για τους ανθρώπους που έχουν χαμηλό εισόδημα θα κάνει τη διαφορά».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη:

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.