ΜΜΜ: Ποιοι μπορούν να ανανεώσουν το μειωμένο εισιτήριό τους

ΜΜΜ: Ποιοι μπορούν να ανανεώσουν το μειωμένο εισιτήριό τους

Το μειωμένο εισιτήριο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) μπορεί να ανανεώσει συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών.

Στην ανανέωση του δικαιώματος μετακίνησής τους με μειωμένο κόμιστρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, μπορούν να προχωρήσουν οι μαθητές της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άνω των 18 ετών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΑ, οι μαθητές της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ηλικίας άνω των 18 ετών μπορούν να προχωρήσουν στην ανανέωση του δικαιώματος μετακίνησής τους με μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι παραπάνω που κάνουν χρήση του δικαιώματος μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο, μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια των σταθμών του Μετρό ή στα εκδοτήρια Συντάγματος και Αεροδρομίου της ΟΣΥ, προκειμένου να επεκτείνουν το χρονικό διάστημα ισχύος του μειωμένου κομίστρου. Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα πρέπει να προσκομιστεί μαζί με τις προσωποποιημένες κάρτες Athenacard που ήδη διαθέτουν, είναι η βεβαίωση σπουδών έτους 2021 – 2022. Η ημερομηνία λήξης του δικαιώματος είναι η 30ή Ιουνίου 2022.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.