Άνοιξε το Τουρισμός για Όλους: Τα ΑΦΜ για αίτηση ΕΔΩ

Άνοιξε το Τουρισμός για Όλους: Τα ΑΦΜ για αίτηση ΕΔΩ

Η πλατφόρμα στο vouchers.gov.gr για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» άνοιξε, σήμερα (16/07)

Σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις για τα 150 ευρώ του «Τουρισμός για Όλους».

Η προθεσμία λήγει σε πέντε ημέρες, δηλαδή στις 21 Ιουλίου, έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Σήμερα (16/07), κάνουν αίτηση οι αιτούμενοι με ΑΦΜ λήγοντα σε 1, 2 και 3.

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr με τους κωδικούς Taxisnet και ακολουθείτε τα βήματα:

  • Καταχωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το email και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια πιστοποιείτε.
  • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος - ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
  • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
  • Καταχωρίζετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Πότε θα πάρετε τα 150 ευρώ

Η τράπεζα θα βάλει τα χρήματα εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών, αφότου βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας θα βγουν προσωρινοί πίνακες και με κλήρωση θα βγουν οι οριστικοί πίνακες.