Εξοικονομώ 2021: Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου

Εξοικονομώ 2021: Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου για τις αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Εξοικονομώ 2021».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρατείνεται έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2022 η προθεσμία υποβολής της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου για τις αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» που έχουν χαρακτηριστεί ως καταρχήν επιλέξιμες.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα αυτό θα έληγε στις 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

«Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έγκριση της 3ης τροποποίησης της προκήρυξης του προγράμματος "Εξοικονομώ 2021", με σκοπό τη βελτίωση σημείων και όρων του Οδηγού εφαρμογής και των παραρτημάτων του.

Στην τροποποίηση προβλέπεται μεταβολή της προθεσμίας υποβολής Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου, η οποία πλέον θα ανέρχεται σε 110 ημέρες. Συνεπώς, η προθεσμία υποβολής της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου για τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως καταρχήν επιλέξιμες και λήγουν σήμερα, 19 Ιουλίου 2022, παρατείνεται έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Αναλυτικά οι αλλαγές θα αποτυπώνονται στην υπό έκδοση τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του προγράμματος».