Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ

Η αρχή με την πληρωμή των συντάξεων Σεπτεμβρίου θα γίνει στις 26 Αυγούστου

Τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Σεπτεμβρίου, διαδικασία που θα ξεκινήσει από τις 26 Αυγούστου, ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα η αρχή για την πληρωμή των συντάξεων Σεπτεμβρίου θα γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 οπότε και θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Θα ακολουθήσουν την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7 ,9.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα καταβληθούν, τέλος, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Συντάξεις: Πότε εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ

Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδινές ώρες.