Αν πίνετε σκέτο τον καφέ σας τότε είστε...

Αν πίνετε σκέτο τον καφέ σας τότε είστε...

Μεγάλη έρευνα έφτασε στο συμπέρασμα ότι όσοι δεν επιθυμούν λίγο γλύκα είτε στο ποτό είτε στο φαγητό τους είναι...

Σύμφωνα με την standard.co.uk. η έρευνα έγινε σε 1000 άτομα όπου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πικρές γεύσεις είναι συνδεδεμένες άμεσα με την ψυχοπάθεια.

Στο πρώτο πείραμα έλαβαν μέρος 500 άτομα, άντρες και γυναίκες, στους οποίος δόθηκε ένας μακροσκελής κατάλογος τροφίμων με ίσο αριθμό γλυκών, αλμυρών, ξινών και πικρών τροφίμων- ανάμεσά τους ήταν σοκολατένιο κέικ, μπέικον, ξύδι και ραπανάκια. Ακολούθως, έπρεπε ο καθένας να βαθμολογήσει το πόσο του αρέσει κάθε μία τροφή σε μια κλίμα έξι βαθμών. Στη συνέχεια, τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν τέσσερις διαφορετικές φόρμες ερωτηματολογίων προσωπικότητας στα οποία βαθμολογούσαν τα επίπεδα επιθετικότητας, μακιαβελισμού, συναισθηματικής σταθερότητας και την τάση προς τον "καθημερινό σαδισμό".

Οι ερευνητές επανέλαβαν το πείραμα με το επόμενο «δείγμα» των 500 ατόμων, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα συμπεράσματα του πρώτου μέρους.

«Σε γενικές γραμμές, η προτίμηση σε πικρές γεύσεις αναδεικνύεται ως ένας ισχυρός παράγοντας για τάση μακιαβελισμού, ψυχοπάθεια, ναρκισσισμού και καθημερινού σαδισμού», έγραψαν οι ερευνητές στην εφημερίδα Appetite.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video)

Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα - Δείτε τι έφτιαξε (video)

Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)