Αυτός ο χυμός θα αυξήσει τις αποδόσεις σας στο γυμναστήριο... άμεσα!

Αυτός ο χυμός θα αυξήσει τις αποδόσεις σας στο γυμναστήριο... άμεσα!

Οι περισσότεροι θαμώνες των γυμναστηρίων, θέλοντας να δουν τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα του «ιδρώτα» τους, καταφεύγουν συχνά σε κατανάλωση σκευασμάτων με πιο γνωστά τα πρωτεϊνικά.

Τα shake που δημιουργούν δεν ενισχύουν μόνο το μυϊκό τους σύστημα αλλά βοηθούν και στην καλύτερη αποκατάσταση μετά από μια προπόνηση με βάρη.

Ο χυμός παντζαριού έρχεται να αλλάξει τις συνήθειες ακόμα και των πιο fit τύπων που θα συναντήσεις στο γυμναστήριο. Περιέχοντας οξείδιο του αζώτου, αποτελεί τον ιδανικό ενισχυτή απόδοσης κατευθείαν από την φύση. Το οξείδιο του αζώτου, το οποίο παράγεται επίσης από τον οργανισμό, έχει θετικές επιδράσεις στα μυϊκά κύτταρα, βελτιώνοντας την ικανότητά τους να συστέλλονται και να παράγουν περισσότερη ενέργεια.

Πλήθος μελετών έχουν τονίσει την ικανότητά του παντζαριού να αυξάνει τη ροή του αίματος στους μύες και κατά συνέπεια να παρέχει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε περιοχές του σώματος που το χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα Ολλανδών επιστημόνων πήρε δώδεκα άντρες ποδηλάτες και τους ζήτησε να εκτελέσουν δοκιμές δύο φορές το χρόνο. Για έξι ημέρες πριν από κάθε αγώνα, οι ποδηλάτες κατανάλωναν είτε 140ml ημερησίως από συμπυκνωμένο χυμό παντζαριού είτε την ίδια ποσότητα εικονικού φαρμάκου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ποδηλάτες που κατανάλωναν τον χυμό είχαν περισσότερη ενέργεια και συνεπώς, καλύτερες αποδόσεις.

Ακόμα το σκέφτεστε;