Πετάγεται ο τένοντας στον καρπό σας; Δείτε τι σημαίνει (video)

Πετάγεται ο τένοντας στον καρπό σας; Δείτε τι σημαίνει (video)

Για ρίξε μια ματιά! 

Ενώ η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί και συνεχίζει να εξελίσσεται σε απίστευτο βαθμό, υπάρχει ακόμα ένα ευρύ φάσμα σωματικών χαρακτηριστικών που διατηρούνται, ακριβώς έτσι όπως μας τα έχουν μάθει οι πρόγονοί μας.

Η πρώιμη εξελικτική ιστορία σίγουρα ενημερώνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα σώματά μας σήμερα και ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται σε διαφωνία με αυτό το συναίσθημα θα βρουν πολλά να συμφωνήσουν όταν δουν αυτό το βίντεο.

Ήξερες ότι το σώμα σου κουβαλάει μια ορισμένη υποτυπώδη δομή που χρησιμεύει για να αποδείξει την εξελικτική μας ιστορία; Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτή η υποτυπώδης δομή μας αποδεικνύει την απλότητα της εξελικτικής μας ιστορίας, αλλά αυτό το βίντεο θα μας βάλει σε δεύτερες σκέψεις...

Ακόμη και πράγματα που φαίνονται τόσο απλά όσο το σχήμα των αυτιών μας επηρεάζονται από τη φυσική εξέλιξη του σώματος και ενώ το ανθρώπινο σώμα πιστεύεται ότι είναι ένας ναός, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα Μουσείο της δικής μας ιστορίας και εκείνοι που ξέρουν πώς να μελετήσουν αυτό το «Μουσείο» είναι ένα βήμα μπροστά από τους λιγότερο ανοιχτόμυαλους ομολόγους τους.

Αν βρείτε τον εαυτό σας αγωνίζονται με αυτή την έννοια, δεν είστε μόνοι και αυτό το βίντεο χρησιμεύει ως μια πολύτιμη υπενθύμιση ότι υπάρχουν άλλοι που στερούνται μια ορισμένη ποσότητα της εκπαίδευσης σχετικά με τη δομή και την εξέλιξη του σώματός μας.

Για παράδειγμα, έχεις έναν τένοντα που βγαίνει από τον καρπό σου σαν αυτόν; Αν αυτό σας περιγράφει, αυτό το βίντεο προσφέρει μια χρήσιμη εξήγηση για αυτό το χαρακτηριστικό και μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για άλλα μέρη του σώματος που μπορεί να μην έχετε το χρόνο να εξετάσετε μέχρι τώρα.