Άλιμος: Πλήρης ενόψει Απόλλωνα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλίμου για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο ματς που κλείνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο (10/11 18:00 OTE TV).

Το πρωί της Κυριακής (9/11) οι νεοφώτιστοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και λίγο αργότερα ο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Μέχρι στιγμής πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της αθηναϊκής ομάδας στην κατηγορία, η οποία καλείται να αντεπεξέλθει σε μια μαχητική έδρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Άλιμος θα παρουσιαστεί πλήρης στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Οι εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι: Ελευθεριάδης, Λέτσο, Γούλας, Νούλας, Βουρλούμης, Ρούπι, Μαρσέλ, Νικολάου. Η αποστολή: Ιωάννου, Κουμπαρούλης, Μανωλιάδης, Καλαϊτζίδης, Μπονγκ, Κάρδαρης, Μουρ, Βιγιαφάνε, Καραμέρης, Παντελής, Δάρρας, Νικολόπουλος, Δωροβίνης, Σαγανάς, Μπαντίκος, Σταύρου, Βλάχος, Μαυρίδης, Γαβριήλ, Μπεριέξ

Exit mobile version