Εκλογές: Ο Μπογδάνος πήρε μαζί του… εκτός εκλογών τη Λατινοπούλου

Αλληλοεξουδετερώνονται μέσω ενστάσεων τα μικρότερα κόμματα που κινούνται στον χώρο της δεξιάς, καθώς μετά από παρέμβαση Μπογδάνου στον Αρειο Πάγο, τέθηκε εκτός εκλογών της 21ης Μαΐου το κόμμα «Πατρίδα» της Λατινοπούλου.

Και προκαλεί, πραγματικά απορίες το πώς δεν ενημέρωσε κανένας από τους συνεργάτες της, την Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον κίνδυνο αυτό, όταν ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός της, αφού πράγματι το όνομα Πατρίδα ήταν κατοχυρωμένο από τον αρχικό συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Οπότε, η προσφυγή του τελευταίου για ονοματοκλοπή και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου έγινε ομόφωνα δεκτή από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προανήγγειλε, πάντως, την αλλαγή στο όνομα του κόμματος και την εκ νέου κάθοδο στις εκλογές του Ιουλίου.

«Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τ δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας» σχολίασε μέσω Instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Exit mobile version