Καιρός: Θα ψηφίσουμε με βροχές; Ολα ανοικτά από το GFS (vid)

Θα ψηφίσουμε με βροχές; Το αμερικανικό προγνωστικό μοντέλο GFS «βλέπει» αστάθεια στον καιρό της Κυριακής των εκλογών...

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, με την αστάθεια να περιορίζεται από την ερχόμενη Τετάρτη.

Ωστόσο, το GFS βλέπει από την Παρασκευή τη δημιουργία ενός βαρομετρικού χαμηλού στην περιοχή της βόρειας Ιταλίας, το οποίο δύναται να στέλνει το Σαββατοκύριακο συννεφιές στην Ελλάδα, ενώ για την Κυριακή των εκλογών το αμερικανικό καιρικό προγνωστικό μοντέλο, εξακολουθεί να δίνει συννεφιά με τοπικές βροχές.

Είναι βέβαια αρκετές οι μέρες έως την 21η Μαΐου οπότε η τάση αυτή δεν μπορεί σήμερα να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από μια απλή ένδειξη για τον καιρό της μέρας διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Πρέπει, ωστόσο, βέβαιο να θεωρείται πως ο καιρός δεν θα είναι για… παραλίες, άρα οι ψηφοφόροι θα είναι στη… βάση τους για να ασκήσουν κανονικότατα, με ή χωρίς βροχή, το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δείτε καρέ καρέ στο βίντεο την εξέλιξη του καιρού έως και το τέλος Μαΐου, δώστε έμφαση στην άνοδο της θερμοκρασίας αρχές της εβδομάδας καθώς η χώρα μας θα μπει στο ελαφρώς κόκκινο των θερμών αερίων μαζών και φυσικά στις μπλε αποχρώσεις στον χάρτη των βαρομετρικών χαμηλών, που υποδηλώνουν βροχές, την Κυριακή των εκλογών.

YouTube video player

Ο καιρός στην Ελλάδα – Συνεχής ενημέρωση στο Dokari.gr.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Exit mobile version