Νέα Δημοκρατία για Γεωργούλη: Παραιτήθηκε ή αποπέμφθηκε;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά το αίτημα άρσης ασυλίας κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αποσαφηνίσει τους λόγους της απόφασής της και αν τελικά πρόκειται για παραίτηση από την πλευρά του Αλέξη Γεωργούλη ή αποπομπή από την πλευρά του κόμματος.

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παραιτήθηκε από την ευρωομάδα και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από αίτημα για άρση της ασυλίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τέθηκε εκτός κόμματος ύστερα από ενημέρωση που είχαν σήμερα για καταγγελία εις βάρος του. Σε τι ακριβώς αφορά η καταγγελία; Έγινε σήμερα για πρώτη φορά; Ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε όπως λέει ο ίδιος ή αποπέμφθηκε όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Επειδή, προφανώς, οι λόγοι που οδηγούν έναν ευρωβουλευτή εκτός κόμματος είναι εξαιρετικά σοβαροί, οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται πως οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η καταγγελία εις βάρος του Γεωργούλη έχει γίνει από υπάλληλο σήμερα του ευρωκοινοβουλίου που υπήρξε κατά το παρελθόν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

 

Exit mobile version