Πώς εξελίσσεται η υγεία της ερπετολόγου που τη δάγκωσε οχιά

Σημαντική είναι η βελτίωση που παρουσιάζει η υγεία της 43χρονης ερπετολόγου, την οποία δάγκωσε οχιά το απόγευμα της Παρασκευής.

Η 43χρονη εθελόντρια ερπετολόγους που δέχτηκε το τσίμπημα οχιάς, στην προσπάθειά της να την απομακρύνει από σχολείο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, όμως η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση.

Αυτό τονίζει η συντονίστρια διευθύντρια της Α’ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του “Παπανικολάου”, Μηλίτσα Μπιτζάνη, η οποία ενημέρωσε πως ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως η κλινική της εικόνα έχει βελτιωθεί, εξακολουθεί όμως να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η άτυχη ερπετολόγος υπέστη αναφυλακτικό σοκ αμέσως μετά το τσίμπημα με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η διασωλήνωσή της από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο 30ό γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο βίντεο και όσα δηλώνει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Πηγή φωτογραφίας – depositphotos.com

 

Exit mobile version