Survivor Spoiler 1-6: Επαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση σήμερα

Survivor Spoiler 1-6: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα; Η ώρα της αποχώρησης έφτασε...

Επαθλο επικοινωνίας με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα τρίωρο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια έχει απόψε το μενού για το Survivor All Star.

Μπήκαμε στον Ιούνιο τελευταίο μήνα παρουσίας των παικτών στον Αγιο Δομίνικο, καθώς το Survivor All Star οδεύει… ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Η αποψινή βραδιά κρύβει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς Διάσημοι και Μαχητές θα συνεχίσουν τη μάχη για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της επικοινωνίας δια ζώσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.

Ηδη, οι Διάσημοι είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, κατόρθωσαν και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, παρά το επεισοδιακό δεύτερο παιχνίδι που διεκόπη λόγω των εντάσεων που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό του Τάκη.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα απολαύσουν ένα τρίωρο παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι Μαχητές θα αρκεστούν στο τετ α τετ που είχαν στη διάρκεια και στο περιθώριο του επεισοδίου της Τετάρτης.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Και μετά το τελετουργικό και τις συναντήσεις των παικτών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έρχεται η στιγμή της αποχώρησης για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν αυτός που τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας με αντιπάλους Βασάλο και Μελίνα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας φεύγει από τον Αγιο Δομίνικο μόλις 40 μέρες πριν τον τελικό και αυτό αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη επιτυχία. Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η όποια αυτοκριτική μπορεί να προκύψει και αν κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των επεισοδιακών στιγμών που είχε -κυρίως- με τον Μπάρτζη και με ποιο τρόπο θα μπει ενα τέλος σε αυτή την κόντρα.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version