Survivor Spoiler 11/4: Το τελεσίγραφο του Ατζούν που δεν θα δούμε…

Survivor Spoiler 11/4: Επεισόδιο αποβολής το αποψινό για το Survivor All Star. Άλλα σχέδια είχε ο Ατζούν, ποιο μήνυμα έστειλε στους παίκτες.

Η διαρροή του βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να στέλνει φιλάκια στον local, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός έστειλε διπλό τελεσίγραφο τόσο προς τους συνεργάτες του, όσο και προς τους παίκτες.

Ανεξάρτητα από όσα θα δούμε απόψε να λέει κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του συμβουλίου του νησιού για τη διαδικασία αποβολής της Αφροδίτης Σκαφίδα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με τους Ελληνες συνεργάτες του στην παραγωγή.

Και φέρεται να έχει διαμηνύσει πως είναι διατεθειμένος ακόμα και να προχωρήσει στη διακοπή του πρότζεκτ αν συνεχιστεί όλο αυτό το φετινό φιάσκο με την αδυναμία περιφρούρησης των παικτών, ώστε να μην παραβιάζονται οι κανονισμοί.

Το ίδιο ακριβώς τελεσίγραφο φέρεται να έχει στείλει ο Τούρκος παραγωγός και προς τους παίκτες στις off camera συζητήσεις που είχε μετά την αποβολή της Σκαφίδα.

Εξακολουθεί, ωστόσο, ο Ατζούν να κάνει το ίδιο λάθος, κοινώς να αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως όλα όσα συμβαίνουν φέτος στον Αγιο Δομίνικο είναι αποτέλεσμα της απίστευτης χαλαρότητας με την οποία ξεκίνησε το πρότζεκτ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας έλεγχος εξ αρχής.

Θυμίζουμε πως υπήρξαν ακόμα και περιστατικά απεργιών και αποχής των παικτών από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα (σ.σ. δεν πήγαν ως εθελοντές στον Αγιο Δομίνικο) για διάφορους λόγους, χωρίς ουδείς από την παραγωγή να μπορέσει να παρέμβει, ενώ πολλά πράγματα από όσα συνέβαιναν στο νησί ή δεν έφταναν στον Ατζούν ή έφταναν όταν πλέον ήταν ήδη αργά…

Το χειρότερο για το Survivor All Star είναι πως τα ακόμα πιο δύσκολα είναι μπροστά. Καθόλου τυχαία δεν μίλησε δημόσια ο Λιανός για τον χρηματισμό των Locals προκειμένου να στέλνουν τα βίντεο στην Ελλάδα.

Αυτό που φοβάται πλέον ο Ατζούν και γι’ αυτό σκέφτεται να πάρει πολύ πιο δραστικά μέτρα, είναι να διαρρέει κάθε εβδομάδα και διαφορετικό βίντεο, καθώς εκτιμάται πως είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν μπει στη διαδικασία να αναζητήσουν τροφή παραβιάζοντας τους κανονισμούς.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version