Survivor Spoiler 15/4: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 15/4: Κλειδωμένο. Ποιοι κερδίζουν την τρίτη ασυλία τη Δευτέρα του Πάσχα; Το Dokari έχει την απάντηση.

Επιστρέφουν στη δράση οι Διάσημοι και οι Μαχητές, με το Survivor All Star να μπαίνει από τη Δευτέρα του Πάσχα στην τελική ευθεία…

Ουσιαστικά, έχουμε συνέχεια στη μάχη για την κατάκτηση των 5 ασυλιών της σειράς, αφού το Πάσχα διαμόρφωσε ειδικές συνθήκες διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

Ετσι, έχοντας μείνει στο 1-1 των δύο ασυλιών που διεξήχθησαν τη Μεγάλη Εβδομάδα, Διάσημοι και Μαχητές επιστρέφουν ξεκούραστοι και με δυνάμεις στον στίβο μάχη για τη διεκδίκηση των τριών ασυλιών της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τη Δευτέρα του Πάσχα, με την τρίτη ασυλία, την Τρίτη θα δούμε την τέταρτη και την Τετάρτη την πέμπτη ασυλία, καθώς και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τους τουλάχιστον 6 υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ηδη, στον τάκο έχουν βγει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Πάνος Κωνσταντινίδης από την ομάδα των Διασήμων και ο Σπύρος Μαρτίκας από την ομάδα των Μαχητών.

Το σύστημα της εβδομάδας προβλέπει ακόμα έναν υποψήφιο από κάθε ασυλία, δηλαδή τουλάχιστον τρεις, εφόσον δεν προκύψει ισοψηφία σε κάποια από τις επόμενες ψηφοφορίες.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Διάσημοι εναντίον Μαχητών με φόντο την τρίτη ασυλία και φυσικά΄την αποφυγή ανάδειξης υποψηφίως προς αποχώρηση.

Τα περιθώρια, άλλωστε, στενεύουν επικίνδυνα, θυμίζουμε ότι μετά και την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα οι δύο ομάδες έχουν στις τάξεις τους από τρεις γυναίκες, που σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η ασυλία των τριών.

Πολλοί αναμένουν επικράτηση των Μαχητών στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, καθώς έχουν ενισχυθεί με την προσθήκη Μπόγδανου και Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Ωστόσο, την τρίτη ασυλία την κατακτούν οι Διάσημοι, κάνουν το 2-1 στη σειρά και στέλνουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν ακόμα έναν (τουλάχιστον) υποψήφιο για αποχώρηση.

Διαβάστε και αυτό

Το φαβορί της αποχώρησης

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version