Survivor Spoiler 16/4: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 16/4: Βόμβα! Και κλειδωμένο... Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο, οι οποίες θα είναι ραγδαίες.

Κυρίως, αν προκύψει εντός της εβδομάδας διαρροή νέου βίντεο – σοκ, που δείχνει παίκτη εκ των διεκδικητών του τίτλου να συνομιλεί μέσω κινητού με τον… έξω κόσμο.

Μέχρι τότε, το ενδιαφέρον στρέφεται στις ασυλίες που απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Θυμίζουμε, έχουμε ήδη τρεις υποψήφιους από την περασμένη εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει από μία ασυλία. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι οι υποψήφιοι για τους Διάσημους και  Σπύρος Μαρτίκας για την ομάδα των Μαχητών.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Ηδη, έχουμε αποκαλύψει τους νικητές της τρίτης ασυλίας. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κάνουν το 2-1 και στελνουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιό τους για αποχωρηση.

Survivor Spoiler – Τέταρτος Υποψήφιος

Κι εδώ έχουμε ξανά την έκπληξη…

Οσοι περίμεναν πως οι Μαχητές θα έβγαζαν στον τάκο τον Νικόλα Αγόρου, τουλάχιστον σε αυτή την ψηφοφορία, θα απογοητευτούν.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του και βγαίνει στον τάκο, είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Εδώ, λοιπόν, έχουμε την αντίδραση των Μαχητών απέναντι στον Μπάρτζη, που ίσως προδηλώνει ραγδαίες εξελίξεις, σχετιζόμενες και με την έντονη φημολογία που διακινείται στα Social Media για την έως τώρα στάση του Μπάρτζη στις καταγγελίες για την παραβίαση κανονισμών από συμπαίκτριές του.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version