Survivor Spoiler 16-5: Η 2η ασυλία, οι 3 υποψήφιοι και το φαβορί για… αντίο

Survivor Spoiler 16-5: Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ των παικτών στο Survivor All Star...

Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία στο Survivor All Star και ποιοι θα βγουν στον τάκο για την ψηφοφορία των τηλεθεατών; Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει την Τετάρτη;

Επέστρεψαν τα 13άρια στην τηλεθέαση για το Survivor All Star, καθώς μπήκε ξανά σε εβδομάδα με τρελό ανταγωνισμό.

Βέβαια, πλέον και το MasterChef κάνει καλύτερες επιδόσεις στο δυναμικό κοινό από το Survivor All Star και αυτό το γεγονός έχει κάνει τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να προβληματίζονται πολύ έντονα, για το τι τελικά μπορεί να συμβεί, μάλλον τι άλλο μπορεί να συμβεί, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως αμέσως μετά τις εκλογές στο κανάλι του Φαλήρου θα δρομολογηθούν πολύ σοβαρές εξελίξεις αναφορικά με το πλαίσιο και την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν αναφορικά με μυθοπλασία και ριάλιτι σόου.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Το Survivor όμως έχει πάντα περίοπτη θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί αντίπαλο… δέος, αφού ακόμα και με το 13% κατορθώνει να χαρίζει στον σταθμό μια αξιοπρεπή παρουσία στην τελική κατάταξη των καναλιών, στους συνολικούς πίνακες τηλεθέασης.

Απόψε, για να περάσουμε στα αγωνιστικά δεδομένα, θα δούμε στίβο μάχης με λάσπη ξανά, άρα να τα δύσκολα για τους Διάσημους και τους Μαχητές να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες.

Τι έχει απομείνει στην παραγωγή να «πουλήσει» στο τηλεοπτικό κοινό; Σκηνές έντασης ανάμεσα στους παίκτες με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, κυρίως, ο οποίος έχει πια σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ριάλιτι κομμάτι του παιχνιδιού.

Survvor Spoiler – Ψηφοφορία

Βέβαια, μένει να διαπιστωθεί απόψε αν ο Τάκης Καραγκούνιας θα παραμείνει στο Survivor All Star, καθώς μαζί με τη Μελίνα Μεταξά θα βγουν στον τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση από την ψηφοφορία των Διασήμων, μετά την απώλεια και της δεύτερης ασυλίας.

Σας έχουμε δώσει από χθες την εκτίμηση πως η αποχώρηση της εβδομάδας θα κριθεί -κατά πάσα πιθανότητα- ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφού η Μελίνα Μεταξά έχει μεγάλη δύναμη από το κοινό της Κύπρου.

Και θα κριθεί στις… λεπτομέρειες με τον Κόρομι, ακριβώς επειδή ο Καραγκούνιας δίνει… ψωμί στο ριάλιτι κομμάτι, να έχει 51% πιθανότητες να είναι αυτός που θα αποχωρήσει έναντι 49% πιθανοτήτων του Τάκη.

Πάμε για ντέρμπι απόψε…

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version