Survivor Spoiler 16-5: Σκληρή μάχη! Το φαβορί αποχώρησης

Survivor Spoiler 16-5: Μια εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη ψηφοφορία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης. Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση;

Η ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης δεν αποκλείεται να είνα η πιο αμφίρροπη από όσες έχουν διεξαχθεί έως σήμερα στο Survivor All Star για την αποχώρηση υποψηφίου.

Μια ψηφοφορία με τη συμμετοχή τριών υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων, η οποία γνωρίζει την ήττα και στις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Μια ψηφοφορία που έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, αφού συμμετέχουν τρεις από τους παίκτες που εκ των πραγμάτων δεν έχουν πιθανότητες για να φτάσουν στην τελική φάση.

Κοινώς, Κόρομι, Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά είναι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα οι 4 παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ακούσουν το όνομά τους στις επόμενες 4 αποχωρήσεις.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά και αφού ο Σπύρος Μαρτίκας απολαμβάνει την ασυλία αυτής της εβδομάδας, πάμε να δούμε πώς μπορεί να διαμορφωθούν οι ισορροπίες στην αυριανή ψηφοφορία αναφορικά με το μέλλον του Κόρομι, της Μελίνας και του Τάκη Καραγκούνια.

Ολα δείχνουν ότι η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι αντρική υπόθεση, καθώς η Μελίνα Μεταξά έχει αποδεδειγμένα ισχυρό κοινό που τη στηρίζει από την Κύπρο και αναμένεται και αυτήν την εβδομάδα να την κρατήσει στο Survivor All Star.

Οπότε, όλα δείχνουν πως Κόρομι και Καραγκούνιας θα δώσουν τη μεταξύ τους μεγάλη μάχη για την αποφυγή της αποχώρησης.

Μια μονομαχία που ξεκινά με τους δύο παίκτες στο 50-50.

Μια μονομαχία που η λογική λέει πως ο Τάκης Καραγκούνιας έχει περισσότερες αντιπάθειες από τον Κόρομι στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ και το timing με το επεισόδιο που είχε με τον Μάριο Πρίαμο συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν δεν ήταν το ριάλιτι στη μέση, η λογική θα οδηγούσε αβίαστα στο συμπέρασμα πως ο Καραγκούνιας θα πρέπει να είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Τετάρτη.

Η προϊστορία στην υπόθεση Μαρτίκα μας κάνει να δώσουμε με 51-49 πιθανότητες περισσότερες να αποχωρήσει τον Κόρομι.

Βέβαιο είναι ένα πράγμα…

Πως όποιος και αν αποχωρήσει, οι Διάσημοι θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο, σε βαθμό τέτοιο που θα υποχρεώσουν -πιθανότατα- την παραγωγή να επισπεύσει τις διαδικασίες μετατροπής του παιχνιδιού σε ατομικό.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version