Survivor Spoiler 17/4: Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 17/4: Κλειδωμένο! Ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Σφίγγουν τα… γάλατα στον Αγιο Δομίνικο, καθώς φαίνεται πως επιτέλους η παραγωγή, άρχισε να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα τόσων ημερών και ανακτά τον έλεγχο ως προς τη διαρροή όσων συμβαίνουν ή (και) δεν συμβαίνουν στο Survivor All Star.

Ολα όσα έχουν προηγηθεί δείχνουν πλέον να αποτελούν οριστικά παρελθόν, με τους εναπομείναντες παίκτες να αντιλαμβάνονται -επιτέλους- πως τα περιθώρια για να συνεχίσουν τα… δικά τους έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Εμείς, ως Dokari θα συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα για όσα πραγματικά συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο.

Με σεβασμό στη συνέπεια που μας διακρίνει όλα τα χρόνια διεξαγωγής του παιχνιδιού και κυρίως με σεβασμό στο ίδιο το παιχνίδι, το οποίο πλέον «βανδαλίζεται» καθημερινά και εκ των έσω από την ανεξέλεγκτη δράση ατόμων που διαρρέουν δεξιά και αριστερά αλήθειες και ψέματα, με σκοπό να προκαλούν εντάσεις και να βλάπτουν την ίδια τους τη δουλειά.

Εχουμε επαναλάβει και στο παρελθόν ότι αυτό που συμβαίνει φέτος με μέλος της παραγωγής στον Αγιο Δομίνικο είναι πρωτοφανές και μένει να διαπιστωθεί αν ο Ατζούν κατόρθωσε να συμμαζέψει και αυτή την έως και πρόσφατα ασυμμάζευτη κατάσταση με τις διαρροές.

Ως προς την τρίτη ασυλία, σας έχουμε αποκαλύψει πως οι Διάσημοι είναι αυτοί που κάνουν απόψε το 2-1 στις ασυλίες και στέλνουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση που άλλος δεν είναι απο τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Spoiler – Τέταρτη Ασυλία

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη και τους νικητές στο αγώνισμα για την κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας.

Διάσημοι ξανά, καθώς φαίνεται πως δεν τους πτοεί τίποτα και συνεχίζουν ακάθεκτοι ακόμα και χωρίς Μπόγδανο και Σταυρούλα Χρυσαειδή στη σύνθεσή τους.

Survivor Spoiler – Πέμπτος Υποψήφιος

Μια εκκρεμότητα υπάρχει ως προς το ποιος θα είναι ο πέμπτος υποψήφιος για αποχώρηση, αφού οι Μαχητές θα πρέπει να πάνε σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού ως ηττημενοι για να ψηφίσουν τον τρίτο δικό τους υποψήφιο.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουμε στον τάκο από τους Μαχητές τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ως εκ τούτου, τρίτος υποψήφιος εκ των Μαχητών και πέμπτος συνολικά ψηφίζεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι οι 5 υποψήφιοι για αποχώρηση κατά σειρά εκλογής οι:

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version