Survivor Spoiler 17/4: Σοκ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη

Survivor Spoiler 17/4: Σκιάζει ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη την κατάκτηση της νίκης στην τρίτη ασυλία για τους Διάσημους.

Επιστροφή για το Survivor All Star μετά τη διακοπή λόγω Πάσχα και εν αναμονή της υλοποίησης της υπόσχεσης του Ατζούν Ιλιτζαλί, της προαναγγελίας ουσιαστικά, για τη διεξαγωγή του αγώνα με μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Επιστροφή με νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, μια νίκη που τη συνοδεύει ένα τεράστιο έπαθλο φαγητού, καθώς οι νικητές απολαμβάνουν πασχαλινό τραπέζι με αρνί, κρασί και παραδοσιακή ελληνική μουσική.

Ωστόσο, αυτό που σκιάζει το αποψινό επεισόδιο είναι ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την τρίτη ασυλία.

Ενας τραυματισμός που δείχνει σοβαρός, αλλά κατά τις πρώτες πληροφορίες όχι ικανός να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα αναφορικά με τη συνέχιση της παρουσιας του στο Survivor All Star.

Μέσα στη μέρα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο για την εξέλιξη της υγείας του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι σκληρό καρύδι.

Θυμίζουμε πως απόψε θα δούμε τους Μαχητές να αναδεικνύουν τον δεύτερο δικό τους, μετά τον Σπύρο Μαρτίκα και 4ο συνολικά, υποψήφιο προς αποχώρηση.

Και μη ξεχνάτε. Υπάρχει ήδη ξεκάθαρο φαβορί αποχώρησης για την ψηφοφορία της εβδομάδας.

Survivor All Star | Trailer | 17/04/2023

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version