Survivor Spoiler 19-5: Τι συνέβη τελικά με Μπάρτζη – Καραγκούνια

Survivor Spoiler 19-5: Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας είχαν διπλό επεισόδιο κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία.

Λύθηκε το μυστήριο αναφορικά με το τι πραγματικά έχει συμβεί στον Αγιο Δομίνικο, ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο παίκτες είχαν θερμότατο επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τη διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας.

Ουσιαστικά ήρθαν στα χέρια από την ένταση του παιχνιδιού, ενώ το επεισόδιο είχε και συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα, καθώς οι δύο παίκτες επιχείρησαν να δώσουν και συνέχεια, θέλοντας να… λύσουν τις διαφορές τους.

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Αγιο Δομίνικο ελήφθη η απόφαση από την παραγωγή να αποσύρει Μπάρτζη και Καραγκούνια από την παραλία, αφού βέβαιο ήταν πως αν οι δυο τους έμεναν στον ίδιο χώρο, η κατάσταση θα ξέφευγε από κάθε έλεγχο.

Ετσι οι δύο παίκτες μεταφέρθηκαν εκτός παιχνιδιού σε ξενοδοχείο, όπου και παρέμειναν για αρκετές ώρες, έχοντας και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με τα στελέχη της παραγωγής.

Τόσο ο Μπάρτζης, όσο και ο Καραγκούνιας, όταν κατάλαβαν ότι βρίσκονταν μια ανάσα από την αποβολή από το Survivor All Star, «μαλάκωσαν» και αφού αμφότεροι έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις αλλά και διαβεβαιώσεις στην παραγωγή πως δεν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη μεταξύ τους διαμάχη, πήραν το δρόμο της επιστροής στην παραλία.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία πρώτου υποψηφίου.

Αυτό που παραμένει ακόμα υπό διερεύνηση είναι το είδος και το ύψος της ποινής που ενδέχεται να έχει επιβληθεί και στον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και στον Τάκη Καραγκούνια. Ποινή που ενδέχεται να έχει να κάνει με τη μη συμμετοχή τους σε επόμενο έπαθλο, σε περίπτωση νίκης της ομάδας τους.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version