Survivor Spoiler 20-5: Αποβάλλεται ο Τάκης Καραγκούνιας;

Survivor Spoiler 20-5: Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση στον Αγιο Δομίνικο, σοβαρό ενδεχόμενο αποβολής για τον Τάκη Καραγκούνια.

Φαίνεται πως όσα είδαμε στο τρέιλερ της Τρίτης και το επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Η επιστροφή των δύο παικτών στην παραλία και η αδυναμία της παραγωγής να διασφαλίζει τη λήξη της μεταξύ τους διαμάχης, είχε ως αποτέλεσμα ο Τάκης Καραγκούνιας, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τον Αγιο Δομίνικο ως πληροφορίες, να υποτροπιάσει και να πρωταγωνιστήσει σε νέο επεισόδιο εις βάρος του Νίκου Μπάρτζη.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η παραγωγή και να οδηγήσει ξανά εκτός παιχνιδιού τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αυτή τη φορά αντιμετώπισε σοβαρά τον κίνδυνο αποβολής.

Φαίνεται, όμως, ότι και πάλι η παραγωγή ρισκάρει τον κίνδυνο να δημιουργηθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν προχωρά σε αποβολή του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος -ωστόσο- προειδοποιήθηκε πως την επόμενη φορά θα αποβληθεί.

Σε αυτή τη φάση, η τιμωρία του είναι δύο στερήσεις συμμετοχής σε όποιο έπαθλο κατακτά η ομάδα του.

Οι εξελίξεις, όμως, δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες, αφού από την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη και των συμπαικτών του στην ομάδα των Μαχητών, τέθηκε βέτο για την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια και αναμένεται η τελική απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version