Survivor Spoiler 20-5: Τελεσίγραφο αποβολής σε Καραγκούνια – Μπάρτζη

Survivor Spoiler 20-5: Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στο Survivor All Star και η πρώτη απόφαση της παραγωγής κάνει... χειρότερα τα πράγματα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συμμετείχε κανονικά στο Συμβούλιο του Νησιού μετά τη νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και η πρώτη ποινή που ανακοίνωσε η παραγωγή προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter.

Ο κίνδυνος της αποβολής αιωρείται πάντα πάνω απ’ το κεφάλι του Τάκη Καραγκούνια τις τελευταίες μέρες, όμως σε πρώτη φάση η ποινή που του επιβλήθηκε για τα σοβαρά επεισόδια με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν δύο στερήσεις συμμετοχής στα έπαθλα νίκης της ομάδας του.

Αυτή η απόφαση προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις από τον κόσμο, καθώς έρχεται σε απόλυτη αντιδιαστολή με τις προηγούμενες ποινές και τις αποβολές που αντιμετώπισαν παίκτες για παραβιάσεις κανονισμών που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με την απόπειρα χειροδικίας ή τη χειροδικία και τη συμμετοχή σε διαπληκτισμό.

Είναι σαφές ότι στην παρούσα φάση η παραγωγή προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και να κερδίσει χρόνο, όσο μπορεί φυσικά, ποντάροντας στην αύξηση της τηλεθέασης η οποία έχει πλέον κολλήσει στα χαμηλότερα επίπεδα της φετινής σεζόν για το πρότζεκτ.

Ομως, για μια ακόμη φορά, με αυτήν την τακτική κινδυνεύει να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, όπως τα είχε και στις προηγούμενες «κρίσιμες αποφάσεις» που ελήφθησαν με ανάλογους χειρισμούς και με πρώτο γνώμονα στο σκεπτικό τη μη κατάρρευση της τηλεθέασης.

Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο για τις επόμενες κινήσεις της παραγωγής, καθώς στον Τάκη Καραγκούνια πρωτίστως, αλλά και στον Νίκο Μπάρτζη δευτερευόντως έχουν δοθεί τελεσίγραφα πως στο επόμενο επεισόδιο θα τεθούν αυτομάτως εκτός Survivor All Star.

Η ατμόσφαιρα στον Αγιο Δομίνικο «μυρίζει μπαρούτι» και οι ισορροπίες μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version