Survivor Spoiler 23/4: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 23/4: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star; Το Dokari έχει την απάντηση.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Αγιο Δομίνικο…

Το πάρτι της Ενωσης αποτελεί παρελθόν, με τις πληροφορίες να θέλουν την παραγωγή να έχει δώσει το δικό της ρεσιτάλ σε ό,τι έχει να κάνει με τα σπόιλερ, που ήθελαν Μάριο και Μελίνα στον τελικό.

Είναι η πρώτη φορά που φέτος υιοθετήσαμε πληροφορία από τρίτη πηγή, νέες πληροφορίες θέλουν την Ρία Κολοβού να κατακτά το… τρόπαιο στον διαγωνισμό τραγουδιού, οπότε θα αναμένουμε την επιβεβαίωση όταν φτάσει από τη δική μας πηγή.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Μέχρι τότε, πάμε να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε στα σοβαρά και… άχαστα Spoiler που έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις στο μετά την ένωση αγωνιστικό κομμάτι.

Τη Δευτέρα θα δούμε στον ΣΚΑΪ το επεισόδιο με το αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας και τα δεδομένα -εύχονται πολλοί- να είναι διαφορετικά και να ανατραπούν, μήπως και αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι και ξεκολλήσει από τα 15άρια στην τηλεθέαση, στον δείκτη του δυναμικού κοινού.

Μάταια, ωστόσο, καθώς τη Δευτέρα θα δούμε και πάλι τους Διάσημους να στήνουν το δικό τους πάρτι και να κατακτούν ακόμα μια ασυλία.

Χωρίς ανατροπή, λοιπόν και με τους Μαχητές χωρίς απάντηση. Σας είχαμε προειδοποιήσει πως η αποχώρηση του Κωνσταντινίδη θα καταστήσει ακόμα πιο ισχυρούς τους Κόκκινους.

Και αυτό θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Μαχητές, από την πλευρά τους, θα πάνε το Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version