Survivor Spoiler 23/4: Αυτοί κερδίζουν το διαγωνισμό τραγουδιού

Survivor Spoiler 23/4: Βραδιά... eurovision η κυριακάτικη στον Αγιο Δομίνικο με το πάρτι της Ενωσης να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ποιοι κατακτούν την τέταρτη ασυλία;

Και αν ο Στέλιος Ρόκκος είναι ο επίτιμος καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί, όλα τα λεφτά και φέτος θα είναι οι «εκτελέσεις» των τραγουδιών από τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Οπως και να έχει, παραδοσιακά κάθε χρόνο το πάρτι της Ενωσης αποτελεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την τελική φάση και τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι παίκτες πλένονται, ντύνονται και στολίζονται με κάθε επισημότητα και φυσικά την άδεια της παραγωγής, αφού αυτό προβλέπει το τελετουργικό, αυτό είναι το πρώτο μεγάλο μπόνους για όλους όσοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν για τρεις μήνες στον Αγιο Δομίνικο.

Και πλέον, το ενδιαφέρον στην κυριακάτικη γιορτή εστιάζεται στο διαγωνισμό του τραγουδιού μεταξύ των παικτών.

Το πάρτι έχει γυριστεί, οι παίκτες πλέον βρίσκονται στην ίδια παραλία και την ίδια καλύβα και ξεκινούν ήδη τους αγώνες για τις ασυλίες της ερχόμενης εβδομάδας.

Ποιοι ήταν οι… τυχεροί της Ενωσης, ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι;

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Μελίνα Μεταξά, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, φτάνουν στον τελικό, με τον Μάριο να δίνει… ρεσιτάλ ερμηνείας.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

 

Exit mobile version