Survivor Spoiler 24-5: Η τιμωρία και ο κίνδυνος να γίνουν οι ψιλές… χοντρές!

Survivor Spoiler 24-5: Το αντιαθλητικό παιχνίδι του Τάκη Καραγκούνια προς τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το νέο επεισόδιο με τον Νίκο Μπάρτζη.

Η αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και η ποινή στέρησης συμμετοχής στα επόμενα έπαθλα των Διασήμων δεν δείχνει ικανή να σώσει την κατάσταση στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει ανεξέλεγκτος και πλέον η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι» από η ομάδα των Μαχητών δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση ανοχής σε ενδεχόμενο νέο επεισόδιο.

Μια μικρή γεύση θα πάρουμε απόψε με την αντίδραση των Μαχητών στο αντιαθλητικό παιχνίδι του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τα έβαλε και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, για να καταλήξει βέβαια σε νέα αντιπαράθεση και με τον Νίκο Μπάρτζη.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την πλευρά της παραγωγής για την αποφυγή μιας ανεξέλεγκτης σύγκρουσης ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια είναι δρακόντεια, ενώ εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και να μην τεθούν ξανά αντιμέτωποι οι δύο παίκτες σε κάποιο από τα επόμενα run, καθώς θεωρείται βέβαιο πια ότι είναι θέμα χρόνου οι… ψιλές να γίνουν χοντρές.

Survivor All Star | Trailer | 24/05/2023

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version