Survivor Spoiler 24-5: Μαρτίκας ή Ασημακόπουλος για αποχώρηση;

Survivor Spoiler 24-5: Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία για την παρουσία του Σπύρου Μαρτίκα και του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor All Star...

Εχει ψηφοφορία απόψε στο Survivor All Star, μια ψηφοφορία που δεδομένα θα είναι η τελευταία για έναν εκ των 4 συμμετεχόντων και για να τα λέμε τα πράγματα με όνομά τους, δύο εκ των τεσσάρων.

Η μπίλια απόψε θα… κάτσει είτε στον Σπύρο Μαρτίκα, είτε στον Γιώργο Ασημακόπουλο, αφού το να αποχωρήσουν Μπάρτζης ή Μπόγδανος δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση.

Και το μεγάλο ερώτημα που ήδη βασανίζει το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι άλλο απ’ το αν και απόψε θα καταφέρει ο Σπύρος Μαρτίκας να πετάξει εκτός παιχνιδιού ακόμα έναν συμπαίκτη του, ή θα αποχαιρετίσει πλέον συμπαίκτες και αντιπάλους και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Η λογική θέλει τον Σπύρο Μαρτίκα να αποχωρεί, όμως το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή και η τηλεθέαση έχει μείνει κολλημένη στο 15%, ακόμα και στο επεισόδιο της Τρίτης, μετά από τόσο καιρό και με… απίθανα πράγματα να συμβαίνουν με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δεν λέει να ηρεμήσει.

Στο 50-50 των πιθανοτήτων αποχώρησης ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ασημακόπουλο, θα διατηρήσουμε και σήμερα την εκτίμηση για το προβάδισμα, μικρό αλλά υπαρκτό, να φύγει τελικά αυτήν την εβδομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version