Survivor Spoiler 5/5: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 5/5: Το ταξίδι στο Μαϊάμι φέρνει... πρόωρα τη διεξαγωγή του αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Survivor Spoiler 5/5. Ποια ομάδα κατακτά την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star;

Μετά το ταξίδι στην Αγγλία, το οποίο κέρδισαν και απόλαυσαν οι Μαχητές, ο Ατζούν δρομολογεί γι’ αυτήν την εβδομάδα το δεύτερο μεγάλο έπαθλο της χρονιάς.

Το καθιερωμένο ταξίδι στο Μαϊάμι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και οι νικητές του μεγάλου επάθλου θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια εμπειρία ζωής, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρακολουθήσουν Live το Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ενα που διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (22.30 ώρα Ελλάδας) στην αμερικανική πόλη.

Διάσημοι και Μαχητές, λοιπόν, έχουν πέσει στη μάχη για τα καλά, για να γυρίσουν τα απαραίτητα επεισόδια ώστε να καλυφθεί το break από την απουσία τους για το μεγάλο ταξίδι στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τον Αγιο Δομίνικο, Κόκκινοι και Μπλε έχουν παίξει ήδη τον πρώτο αγώνα διεκδίκησης της ασυλίας.

Και πάλι η μπίλια έκατσε στο… Κόκκινο.

Οι Διάσημοι κάνουν το 1-0 έχοντας πλέον σοβαρό πλεονέκτημα, λόγω Κατσούλη κυρίως, στις συνεχείς αναμετρήσεις με το νέο σύστημα διεξαγωγής και τα τρια σετ των 8 πόντων.

Και όλα δείχνουν πως με αυτές τις συνθήκες και τη δεδομένη ενίσχυση των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη και την απώλεια του Αγόρου για τους Μπλε, στο Κόκκινο θα κάτσει η μπίλια και για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version