Survivor Spoiler 6-6: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 6-6: Ολοκληρώθηκε η τριάδα των υποψηφίων για την ψηφοφορία αποχώρησης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι αλήθεια πως είχε αρκετό σασπένς αυτή η εβδομάδα αφού η διεξαγωγή των ασυλιών δεν συμβάδιζε με εκείνη των συμβουλίων, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η συμπλήρωση της λίστας των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση.

Απόψε, άλλωστε, οι Διάσημοι κάνουν το 1-1 στις ασυλίες και οι Μαχητές στέλνουν στον τάκο, δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έχει φάει κι εκείνος τις ψηφοφορίες με το κουτάλι, πλην όμως είναι αρκετά έως πολύ ισχυρός.

Οπότε, αυτό που απομένει να μάθουμε είναι το ποιος είναι τελικά ο τρίτος υποψήφιος της παρέας, αφού με τρεις υποψήφιους θα διεξαχθεί η ψηφοφορία της Τετάρτης και δεύτερος από την ομάδα των Μαχητών, καθώς οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στην τρίτη ασυλία και κάνουν έτσι το 2-1.

Οι πρώτες πληφορορίες από τον Αγιο Δομίνικο δεν προκαλούν έκπληξη και θέλουν τον Νίκο Μπάρτζη να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και αυτός που ήδη έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τη συνέχιση της παρουσίας του στο Survivor All Star.

Αρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάμε σε μάχη παραμονής ανάμεσα σε Βασάλο και Ασημακόπουλο με την όποια πρόβλεψη να θεωρείται παρακινδυνευμένη, αλλά το 51% υπέρ της παραμονής του να πηγαίνει στον Βασάλο.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version