Survivor Spoiler 7-5: 2 ασυλίες, 4 υποψήφιοι, 1 φαβορί αποχώρησης

Survivor Spoiler 7-5: Είναι ξεκάθαρα τα μαθηματικά... δεδομένα αυτής της εβδομάδας για Διάσημους και Μαχητές στο Survivor All Star.

Survivor All Star με τη διαδικασία του κατεπείγοντως αυτήν την εβδομάδα, με τρία επεισόδια μόλις, δύο ασυλίες, τέσσερις υποψηφίους και μια αποχώρηση.

Ολα αυτά, θα τα δούμε από Κυριακή έως και Τρίτη βράδυ, καθώς Τετάρτη και Πέμπτη το Survivor All Star μπαίνει στον… πάγο.

Την Τετάρτη μονοπωλεί το ενδιαφέρον το Debate των πολιτικών αρχηγών, ενώ την Πέμπτη παίρνει τη σκυτάλη η Eurovision.

Ετσι, απόψε θα δούμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να κοντράρονται για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, η οποία πηγαίνει σε κόκκινα χέρια.

Αμέσως μετά, στο Συμβούλιο του Νησιού, θα δούμε τους Μαχητές να βγάζουν πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα. Καμία έκπληξη…

Το βράδυ της Δευτέρας πάλι οι Διάσημοι κάνουν το… θαύμα τους και κατακτούν τη νίκη και στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Τρεις οι υποψήφιοι από την πλευρά των Μαχητών αυτή τη φορά, με την Ρία Κολοβού να αναδεικνύεται πρώτη και ψηφιζόμενη από όλους τους συμπαίκτες της, ενώ Ασημακόπουλος και Μπάρτζης ισοψηφούν παίρνοντας από μία ψήφο και συμπληρώνουν το καρέ των υποψηφίων για αποχώρηση.

Η ψηφοφορία, λοιπόν, θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφανθεί για την τύχη του Μαρτίκα, της Κολοβού, του Μπάρτζη και του Ασημακόπουλου.

Υπάρχι φαβορί αποχώρησης; Ξεκάθαρα ναι. Η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ρία Κολοβού με την Ρία να έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν.

Την αποχώρηση θα τη δούμε το βράδυ της Τρίτης, αφού προηγουμένως δούμε το αγώνισμα για το έπαθλο στο Μαϊάμι και την παρουσία εκεί, πιθανότατα των Διασήμων.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version