Survivor Spoiler 8/4: 2 ασυλίες, 3 υποψήφιοι και ένας πονοκέφαλος

Survivor Spoiler 8/4: Τεράστιο πλέον το πρόβλημα για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τη συνέχιση της παρουσίας της στο Survivor All Star.

Μεγάλη Εβδομάδα με το Survivor All Star να προβάλλεται μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη.

Κυριακή των Βαΐων και Μεγάλη Δευτέρα θα διεξαχθούν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας με τους Μαχητές να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τους Διάσημους να κάνουν το 1-1.

Ωστόσο, τη Μεγάλη Τρίτη θα διεξαχθεί το αγώνισμα επάθλου με τον Ατζούν να ετοιμάζει -ενδεχομένως- ένα από τα φετινά μεγάλα δώρα, λόγω Πάσχα.

Λόγω Πάσχα, λοιπόν, δεν θα έχουμε ψηφοφορία αποχώρησης και οι ασυλίες θα συνεχιστούν την Κυριακή του Πάσχα με την τρίτη ασυλία για να ακολουθήσουν ακόμα δύο και να πάμε έτσι την Τρίτη του Πάσχα σε ψηφοφορία με τη συμμετοχή τουλάχιστον 7 παικτών.

Survivor Spoiler – Υποψήφιοι

Ηδη, μετράμε τρεις υποψηφίους από τις δύο ασυλίες Κυριακής και Μ. Δευτέρας, καθώς υπήρξε ισοψηφία στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων.

Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βγαίνουν στον τάκο από την Κόκκινη ομάδα, Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε την ερχόμενη Μ. Δευτέρα και πρέπει να δούμε και το σύστημα που θα ισχύσει την επόμενη εβδομάδα, καθώς μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Ο κίνδυνος μιας αποβολής είναι πλέον αρκετά ορατός, σύντομα θα υπάρξουν νέα δεδομένα από τον Αγιο Δομίνικο.

Ο «πονοκέφαλος», πάντως, που έχει προκαλέσει η διαρροή του βίντεο στην παραγωγή είναι τεράστιος…

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version