Survivor Spoiler 8/4: Υπό έλεγχο η Αφροδίτη Σκαφίδα για το βίντεο

Survivor Spoiler 8/4: Υπό εξέταση για τη γνησιότητά του βρίσκεται από την παραγωγή το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και την εμφανίζει να τρώει κρυφά και να καπνίζει.

Ακόμα ένας πονοκέφαλος φαίνεται πως έχει προστεθεί για τα μέλη της παραγωγής του Survivor All Star μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που εμφανίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να στέλνει φιλιά σε κάποιον, ο οποίος την καταγράφει -προφανέστατα εν αγνοία της- με το κινητό του.

Δείτε το βίντεο…

Survivor all star Βόμβα - Η Σκαφιδα τρώει κρυφά από ντόπιους και μοιράζει φιλιά

Πρόκειται σίγουρα για ένα ακόμη περιστατικό που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν γίνει γνωστά από την πρώτη εβδομάδα, πως δηλαδή οι παίκτες που συμμετέχουν φέτος στο Survivor All Star κάνουν ό,τι θέλουν και παραβιάζουν όλους τους κανονισμούς, καθώς η παραγωγή έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.

Αυτό που τώρα εξετάζεται, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, είναι αφενός η αυθεντικότητά κι αφετέρου το χρονικό διάστημα στο οποιο μπορεί αυτό το βίντεο να έχει καταγραφεί.

Θεωρείται, πάντως, εξαιρετικά δύκολο να μην προκύψει θέμα ποινής για την Αφροδίτη Σκαφίδα, αν η έρευνα της παραγωγής επιβεβαιώσει ότι αυτό το βίντεο αφορά στο Survivor All Star.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version