Survivor Spoiler 8-5: Θα «τελειώσει» τον Μαρτίκα ο Μπάρτζης;

Survivor Spoiler 8-5: Ναι, είναι η απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει αρκετούς πλέον στο Survivor All Star, αναφορικά με το αν θα πετύχει με τη στρατηγική του ο Νίκος Μπάρτζης, να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μετά από 23 υποψηφιότητες και το απόλυτο ρεκόρ εξασφάλισης παραμονής, ο Σπύρος Μαρτίκας βιώνει τις τελευταίες ημέρες παρουσίας του στον Αγιο Δομίνικο.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος, καθώς ακόμα και αν καταφέρει απόψε να εξουδετερώσει και τη Ρία Κολοβού και να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο, η επόμενη εβδομάδα θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η τελευταία της παρουσίας του στο Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης με τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει αλλά και τη στρατηγική που χαράζει, βλέποντας πως τύχη καμία δεν έχουν οι Μαχητές όσο παραμένει ο Μαρτίκας ανάμεσά τους, σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει βγει μπροστά με σκοπό να οδηγήσει τον Σπύρο εκτός παιχνιδιού.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως μόνο με την αποχώρηση Μαρτίκα θα μπορέσουν και πάλι οι Μαχητές να κοιτάξουν στα… μάτια τους Διάσημους, οι οποίοι έκαναν το 3 στα 3 αυτήν την εβδομάδα, κατακτώντας τις δύο ασυλίες και το έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ερώτημα είναι αυτό τώρα, έχει τη δύναμη για να καθορίσει τις εξελίξεις μέχρι και τον τελικό.

Ναι, είναι και εδώ η απάντηση.

Ο Μπάρτζης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί πλέον για την κατάκτηση του φετινού Survivor All Star και αυτός που ουσιαστικά το δικαιούται κιόλας, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε διεκδικήσει μέχρι τέλους πρόπερσι, αν δεν είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Αυτή η δυναμική του, άλλωστε, είναι και ο βασικός λόγος που δέχεται σφοδρή επίθεση από το άλλο μέτωπο διεκδίκησης του τροπαίου, κοινώς την τριάδα Κατσούλης – Ρουμελιώτη – Βασάλος.

Απέναντι και στους τρεις, ωστόσο, ο Νίκος Μπάρτζης υπερέχει αφού έχει τις λιγότερες αντιπάθειες στο τηλεοπτικό κοινό και πορεύεται προς τον φετινό τελικό, διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά του, σε πείσμα όλων εκείνων που -δήθεν- κόπτονται για την έξωθεν καλή μαρτυρία τους, έχοντας ξεκάθαρα επενδύσει -καιρό τώρα- στο χτίσιμο καριέρας… influencer.

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version