Survivor Spoiler: Ξέσπασμα Καραγκούνια κατά της παραγωγής (Vid)

Survivor Spoiler: Η απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star να μην επιτρέψει στον Τάκη Καραγκούνια να αγωνιστεί γιια το αυτοκίνητο προκάλεσε την αντίδρασή του.

Την έντονη αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια προκάλεσε η απόφαση της παραγωγής να μην αφήσει τον Τάκη Καραγκούνια να συμμετάσχει στο αγώνισμα για το έπαθλο του αυτοκινήτου.

Μια αντίδραση που έχει λογική, καθώς ο ναι μεν ο Τάκης θα εκτίσει με αυτόν τον τρόπο το δεύτερο μισό της ποινής του, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί και φυσικά εφόσον κέρδιζε το έπαθλο να το στερηθεί και να το κατακτήσει ο φιναλίστ.

Αυτό ακριβώς εξέθεσε ως ένσταση ο Καραγκούνιας, θεωρώντας πως αδίκως αποβλήθηκε ουσιαστικά από το αγώνισμα και όχι από το έπαθλο, ενώ έθεσε και το παράπονο πως τον άφησαν να αγωνιστεί στο αγώνισμα για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να κερδίσουν, χωρίς φυσικά ο ίδιος να τους ακολουθήσει, λόγω του πρώτου σκέλους της τιμωρίας.

Η αντίδραση του Καραγκούνια έφερε σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ξεκάθαρα φάνηκε πως δεν είχε σοβαρό αντεπιχείρημα και απλώς το έριξε στην απόφαση της παραγωγής…

Δείτε το βίντεο…

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Τα κορυφαία Survivor Spoiler αποκλειστικά στο Dokari.gr.

Exit mobile version