Τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ! Μάχη για τη διαδοχή του

Τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια… Ο Γιώργος Αυτιάς φεύγει το καλοκαίρι για το Ευρωκοινοβούλιο, καθώς θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Και ο χορός των ονομάτων για τη διαδοχή του με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει…

Δεδομένο σε αυτή τη φάση είναι μόνο το ότι ο Αυτιάς δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ, αφού είπε το «ναι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη και απομένει μόνο η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Εχοντας δώσει τόσα για χρόνια τη δική του προσωπική σφραγίδα στην πολύ πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, πολύ περισσότερο του ΣΚΑΪ, είναι εύκολα κατανοητό πως για το κανάλι του Φαλήρου και τη διοίκηση του καναλιού, η αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα, πονοκέφαλο.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και έχουν ήδη «παίξει» σε σχετικά ρεπορτάζ είναι αυτά των Νίκου Στραβελάκη και Δημήτρη Καμπουράκη, ενώ ακούγονται πιο έντονα της Μαρίας Αναστασοπούλου και της Αναστασίας Γιάμαλη.

Θεωρείται δεδομένο πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα εντείνονται οι φήμες και η ονοματολογία για τη διαδοχή του Γιώργου Αυτιά. Η πληροφορία που αξίζει να συγκρατήσετε κάνει λόγο για τελική επιλογή διδύμου, στην παρουσίαση της εκπομπής.

Exit mobile version