Είδαν περίεργη φιγούρα σε οικογενειακή φωτογραφία – Αρρώστησε η μητέρα (photos)

Ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε μία γυναίκα.

Έντονο αίσθημα φόβου και τρόμου ένιωσε μία νεαρή γυναίκα όταν καθόταν ήρεμη στο σπίτι της και κοιτούσε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ξαφνικά, έκανε μία ανατριχιαστική ανακάλυψη, η οποία την… αρρώστησε.

Συγκεκριμένα, η Άλις Μάρτιν πέρασε το lockdown λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Τομ Μπράουν και τον μικρό τους γιο, Λούι. Το ζευγάρι συνήθιζε να βγάζει πολλές φωτογραφίες, μέχρι που κάποια στιγμή, η 27χρονη μητέρα είδε κάτι ανατριχιαστικό.

Σε μία φωτογραφία που είχε τραβήξει στις 27 Απριλίου, όπου όλη η οικογένεια ποζάρει στον φακό, στο φόντο υπάρχει μία περίεργη φιγούρα, η οποία έρχεται από το παιδικό δωμάτιο. Μάλιστα, η γυναίκα προσπάθησε να αυξήσει την φωτεινότητα στο κινητό της, προκειμένου να φανούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Τότε, είδε το… φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού με μακριά μαλλιά να κρατάει κάτι στα χέρια της και να βρίσκεται πίσω από την πόρτα του δωματίου. Άμεσα, έστειλε την φωτογραφία στην αδερφή της, η οποία παρατήρησε και αυτή την περίεργη φιγούρα ενώ η Άλις υποστήριξε πως το… φάντασμα ίσως είναι η απάντηση σε διάφορα περιστατικά στο διαμέρισμά της.

Για παράδειγμα, σύμφωνα πάντα με την 27χρονη μητέρα, όπως σημειώνεται στην «Daily Star» είναι το γεγονός πως ο μικρός Λούι δεν θέλει να κάθεται καθόλου στο δωμάτιό του και κοιμάται στο δωμάτιο των γονιών του. Ίσως να τον ενοχλεί η παρουσία της φιγούρας.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρύπησε λεμόνι στην κορυφή – Το τρομερό κόλπο (video)

Το κουίζ που έγινε viral – Πόσους κύκλους βλέπετε; (photos)

Μαϊμού μπουκάρει σε σούπερ μάρκετ και κλέβει ανενόχλητη ψωμί (video)

Exit mobile version