Κορυφαία επιλογή το νέο Honda CR – V

Γνωρίστε το νέο Honda CR-V…

Το Honda CR-V είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας και αυτό γιατί είναι ένα κλασικό SUV σε ότι αφορά την εμφάνιση και τις δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο, την ίδια στιγμή που οι χώροι και οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού του θα κολάκευαν ακόμα και ένα έξυπνο πολυμορφικό. Παράλληλα διαθέτει ιδιαίτερα εξελιγμένους και οικονομικούς κινητήρες πετρελαίου, καθώς και πλήρη, σύγχρονο εξοπλισμό τόσο σε ότι αφορά την άνεση και την ασφάλειας όσο και το infotainment.

Το νέο CR-V ξεχωρίζει με το ανανεωμένο εμπρός μέρος και το χαρακτηριστικό, ειδικά σε ότι αφορά το περίγραμμα των παραθύρων, προφίλ του, ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις αφενός το τοποθετούν ξεκάθαρα στη μεσαία κατηγορία των SUV και αφετέρου αποτελούν, μαζί με το μεταξόνιό του, την πρώτη ισχυρή ένδειξη για τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό του.

Πράγματι ακόμα και 5 επιβάτες θα ταξιδέψουν πολύ πιο άνετα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας, ενώ ο χώρος για τις αποσκευές τους, που κυμαίνεται από τα 589 έως τα 1.669 λίτρα, δεν είναι μόνο από τους μεγαλύτερους αλλά και από τους καλύτερα αξιοποιήσιμους. Παράλληλα η άνεσή τους εξασφαλίζεται και από τον πλήρη εξοπλισμό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το νέο σύστημα infotainment Honda Connect (στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις πλην της βασικής).

Το Honda Connect βασίζεται στο λειτουργικό Android 4.0.4, με αποτέλεσμα ο τρόπος λειτουργίας και απεικόνισης στην οθόνη αφής -τα εξαιρετικά γραφικά της πιστώνονται στον επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, που είναι από τους πιο ισχυρούς στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία- να είναι αντίστοιχος με αυτόν των smartphones. Το μενού του περιλαμβάνει την πρόσβαση στο Internet, το Honda Αpp Center, το DAB/ FM/ AM και το διαδικτυακό ραδιόφωνο, τη συνδεσιμότητα Bluetooth και τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου, την κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές οδηγίες, το trip computer και το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης της Garmin.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο www.cnn.gr.

Exit mobile version