Vision Mercedes Maybach 6 και τα… μυαλά στα κάγκελα (photos)

Η Maybach ως ανεξάρτητη μάρκα είχε παρουσιάσει έναν περίεργο πρωτότυπο ονόματι Exelero, ενώ όπως φαίνεται συνεχίζει αυτή της την παράδοση και μετά την πλήρη ενσωμάτωσή της στη γκάμα της Mercedes.

Κι αυτό γιατί στο Pebble Beach παρουσίασε το Vision Mercedes Maybach 6, ένα υπερ- πολυτελές κουπέ με ασυνήθιστες αναλογίες, μήκος που φτάνει τα 5,70 μέτρα και ρετρό αισθητική.

Η Mercedes 500K Special Roadster που επέστρεψε στους αρχικούς της κατόχους μετά από 67 ολόκληρα χρόνια
Τόσο οι διαστάσεις του όσο και τα επιμέρους στοιχεία του σχεδιασμού του θυμίζουν τα αεροδυναμικά σχεδιασμένα κουπέ του μεσοπολέμου -η Mercedes κάνει λόγο για την κλασική 540Κ Autobahnkurier του 1934.

Έτσι το καπό είναι τεράστιο, ο πίσω πρόβολος μικρός, το πίσω παρμπρίζ χωρισμένο στα δύο όπως παλιά, οι ζάντες 24 ιντσών, ενώ η μάσκα με τις πολλές κάθετες γρίλιες είναι εμπνευσμένη από τα κοστούμια με ρίγες.

Τα οποία είναι πάντοτε στη μόδα από την εποχή του μεγάλου Γκάτσμπυ, ενώ η τεράστια δίθυρη Maybach κουπέ δείχνει να απευθύνεται μάλλον στους ανάλογους σύγχρονους χαρακτήρες. Οι οποίοι θα εκτιμήσουν τις πόρτες που ανοίγουν εντυπωσιακά προς τα πάνω για να αποκαλύψουν ένα επίσης εντυπωσιακό εσωτερικό, που διαθέτει φυσικά όλα τα διαθέσιμα συστήματα και gadget, που κάνουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και ότι δεν μπορεί.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τις φωτογραφίες στο www.cnn.gr.

Exit mobile version