Nέο Ford Kuga: Αναβαθμισμένο σφαιρικά και με κινητήρα diesel 1.500 κυβικών

Το νέο Kuga δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ενώ με την πρώτη κιόλας ματιά γίνεται σαφές πως πρόκεται για την τελευταία και όπως θα δούμε ιδιαίτερα αναβαθμισμένη έκδοση του επτυχημένου SUV της Ford.

Ο κύριος λόγος για τα παραπάνω η εμφατική του μάσκα, που αφενός το προσαρμόζει στην οικογενειακή γραμμή της γκάμας των SUV της εταιρείας, στην οποία ανήκουν το μεγαλύτερο Edge και το μικρότερο Ecosport και αφετέρου του εξασφαλίζει μια χαρακτηριστική εμφάνιση και μια έντονη προσωπικότητα. Το νέο Ford Kuga ξεχωρίζει σε μια δημοφιλή αλλά και έντονα ανταγωνιστική κατηγορία.

Η εμφανώς πιο δυναμική εικόνα του νέου Kuga προσδιορίζεται και από τη μικρότερη πλέον εισαγωγή αέρα, το έντονα ανάγλυφο καπό, τους καινούργιους, κομψούς προβολείς με τα ενωματωμένα LED φώτα ημέρας και τους προβολείς ομίχλης. Επανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φώτα, ενώ υπάρχει και μια νέα γκάμα ζαντών αλουμινίου, από 17 έως και 19 ίντσες. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και ο ηλεκτρικά αναδιπλούμενος κοτσαδόρος, που όταν δεν χρειάζεται αποθηκεύεται αυτόματα κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και δεν επηρεάζει τη συνολικά σπορ εμφάνιση του καινούργιου SUV.

Ριζικά αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του Kuga, τόσο σε ότι αφορά την εμφάνιση όσο και τη λειτουργικότητά του, καθώς τα πολλά κουμπιά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, ενώ πλέον τα χειριστήρια τόσο του ηχοσυστήματος όσο και του συστήματος κλιματισμού έχουν γίνει πιο εύχρηστα και εργονομικά. Παράλληλα το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο χειροφρένο έχει απελευθερώσει χώρο, ο οποίος έχει αξιοποιηθεί προκειμένου να αυξηθούν οι θήκες και οι θέσεις στην κεντρική κονσόλα και κατά συνέπεια και η πρακτικότητα του Kuga στην καθημερινή χρήση.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.cnn.gr.

Exit mobile version