Honda HR-V: ‘Εξυπνο, κομψό και μοντέρνο, με εμφάνιση αλά κουπέ

Οι σχεδιαστές και οι αποδεδειγμένα ικανότατοι μηχανικοί της Honda έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου η επιστροφή της μάρκας στην κατηγορία των μικρών-μεσαίων SUV που η ίδια καθιέρωσε πριν από περίπου μια 15ετία να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή.

Και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα!

Το Honda HR-V είναι τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό όσο ήταν και ο διάσημος πρόγονός του, τότε που ο όρος SUV δεν υπήρχε καν στη φαντασία. Σήμερα το ολοκαίνουργιο HR-V έρχεται να συνδυάσει το ελκυστικό στυλ ενός κουπέ με τη στιβαρή εικόνα ενός SUV και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εξαιρετικό.

Ταυτόχρονα το νέο HR-V, χάρη στη solid wing face σχεδίαση του μπροστινού του μέρους, κάνει σαφή την καταγωγή του ακολουθώντας τις οικογενειακές γραμμές των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ταυτόχρονα, διαθέτει πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως π.χ. τα έντονα ανάγλυφα στοιχεία του αμαξώματός του και οι κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες, που του εξασφαλίζουν τόσο μια έντονη προσωπικότητα όσο και μεγάλη αναγνωρισιμότητα. ‘Εμφαση έχει δοθεί και στην αεροδυναμική του 5θυρου αμαξώματος.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.cnn.gr.

Exit mobile version